THE HEART OF DAISY FONTEIN DESIGN

Ik zal je wat meer vertellen over mij. Ik ben Daisy Fontein en woon samen met mijn vriend en hondje in het gezellige Hilversum.

Als kind was ik altijd al bezig met creatieve projecten, en die passie heeft me nooit verlaten. Ik werkte het liefst met mijn handen en maakte graag nieuwe dingen. Door de jaren heen ontwikkelde deze creativiteit verder en heb ik een creatieve opleiding afgerond. Al vrij snel na mijn opleiding besloot ik om voor mijzelf te beginnen. Iets creeëren voor iemand; dat is wat ik wilde doen.

Inmiddels mag ik alweer een aantal jaar vele mensen blij maken met mijn ontwerpen. Ondanks dat ik ontwerpen maak op basis van de wensen van de opdrachtgever, kan ik er mijn eigen creativiteit in kwijt. Wat mijn werk extra leuk maakt is het contact met mijn klanten. Het gevoel van waardering en dat mensen blij worden van mijn werk; dat is waar ik het voor doe! 

Persoonlijk, flexibel en oprecht. Deze punten komen terug wanneer je met mij samenwerkt. Samen kijken we naar wat bij jou past en ik zorg dat alles een eenheid met elkaar vormt. Jouw merk kan een vertaling zijn van wie jij bent. 

Ben jij enthousiast geworden na het zien van mijn diensten en werkwijze? Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden! Ik kijk er naar uit met je samen te werken. 

Maebel
Lees verder
Daisy is super creatief, behulpzaam en heel fijn in de omgang. Ze is flexibel en doet net dat stapje extra. Zelf wist ik niet goed wat ik wilde qua uitstraling en logo, en Daisy heeft mij hier van begin tot eind in geholpen, en alle ontwerpen in een keer goed. Ik ben blij met haar!
Kim
Lees verder
Daisy is mijn geheime wapen op social media vlak! Haar creativiteit en strategisch inzicht hebben mijn online game veranderd. We hebben samen toffe video's gemaakt. Daisy weet precies hoe ze mijn doelgroep moet aanspreken. Ze maakt social media niet alleen makkelijk, maar ook leuk!
Danny
Lees verder
Professioneel en zeer overzichtelijk. Daisy denkt goed mee en gaat heel gestructureerd te werk. Fijn om mee samen te werken en een mooi resultaat!
Previous
Next