Level up your prints!

Wist jij dat je veel extra opties kan toevoegen aan jouw drukwerk? Make them stand out!
Van special finishes tot aan papiersoorten en vormen. De keuze van het papier is bepalend voor de sfeer en uitstraling van jouw drukwerk. 
Ik verzorg jouw drukwerk tot aan thuis op jouw deurmat.

Hieronder zie je een aantal voorbeelden.

PAPIERSOORTEN

LUXE PAPIER

Deze papiersoort is de meest gekozen papiersoort. Door de kleine structuur in het papier geeft het jouw drukwerk een luxe uitstraling.

MAT PAPIER

Mat papier is ook erg populair. Het is een matte, gladde papiersoort. Combineer het bijvoorbeeld met mooie glimmende folieletters.

Facetune_19-09-2022-19-45-00

KRAFT PAPIER

Kraftpapier is een unieke papiersoort. Met een kartonbruine kleur en een vezelstructuur zal het jouw drukwerk zeker laten opvallen. Ook tof voor bijvoorbeeld een minimalistisch design van een visitekaartje of een labeltje aan een trouwkaart.

KALK PAPIER

Kalkpapier is een semi-transparante papiersoort met een chique uitstraling. Kalkpapier is super mooi om te gebruiken als bijvoorbeeld een inlegvel of wikkel van een trouwkaart of geboortekaartje.
(alleen enkelzijdig bedrukbaar)

IMG_7888

SPECIAL FINISHES

FOLIEDRUK

Wil jij je drukwerk net even wat meer laten uitspringen. Foliedruk is een goede optie! Een laagje folie wordt op bepaalde gebieden op het papier gedrukt. Foliedruk kan in verschil- lende kleuren. De meest gekozen kleur is goud of zilver. Foliedruk geeft een luxe uitstraling en licht bepaalde delen extra goed uit.

IMG_4856

LETTERPRESS

Letterpress geeft een prachtig voelbaar, zacht ‘ingeslagen’ effect. In Letterpress wordt namelijk met drukkracht een vorm of tekst in het papier gedrukt. Een luxe afwerking waar je met je vingers overheen wilt gaan.

PREEGDRUK

Pregen (ook wel blinddrukken genoemd) is het aanbrengen van reliëf/hoogteverschillen in papier. De preegdruk is voelbaar. Wat zo mooi is aan deze druktechniek is dat je bepaalde delen van het drukwerk extra kunt laten opvallen, zonder de rust in je ontwerp te verliezen.

SPOTLAK

Spot-uv lak is een glanzende laklaag op het drukwerk. Door de spotlak alleen op bepaalde delen van je ontwerp te laten terugkomen kan je een onderdeel extra laten uitspringen.