WERKWIJZE

I take brands to the next level by elevating their look and feel

Persoonlijk, flexibel en oprecht. Deze punten komen terug wanneer je met mij samenwerkt; samen kijken we naar wat bij jou
past en ik zorg dat alles een eenheid met elkaar vormt. Jouw merk kan een vertaling zijn van wie jij bent.

LET'S MEET! HET KENNISMAKINGSGESPREK

LET'S MEET! HET
KENNISMAKINGSGESPREK

In deze fase zorg ik dat ik een duidelijk overzicht heb van de wensen van de klant. Wie is de klant? Wat is de gewenste uitstraling van het ontwerp? Hierna kan ik een offerte opstellen. De prijs van een ontwerp is afhankelijk van veel factoren. Gaat het om drukwerk? Probeer dan al zoveel mogelijk informatie te geven over jouw wensen. Denk aan het kleurgebruik, het formaat, het aantal en de afwerkingen.

CONCEPT

Wanneer de offerte akkoord is ga ik aan de slag met de ontwerpfase. Het is de bedoeling dat je zelf eventuele teksten aanlevert. Ik maak verschillende schetsontwerpen. Tussendoor krijg je regelmatig uitwerkingen te zien, zodat je feedback kunt geven op de gemaakte ontwerpen.

DEFINITIEVE FASE

De feedback verwerk ik in een definitief ontwerp. Zo komen wij tot een eindresultaat dat helemaal aan jouw wensen voldoet. Wanneer het definitieve ontwerp akkoord is, verstuur ik de factuur voor de geleverde diensten en/of producten. Als de factuur is voldaan ontvang je een map met alle bestanden gereed gemaakt voor diverse toepassingen.

OPLEVERING

Ik maak het gekozen ontwerp gebruiksklaar. Soms betekent dit dat ik het grafisch ontwerp drukklaar bij je aanlever. Maar je kan er ook voor kiezen om jouw drukwerk door mij te laten verzorgen. Mocht je daarvoor kiezen dan zorg ik dat jouw ontwerp binnen no time thuis op jouw deurmat ligt. De keuze is reuze!

START A PROJECT

Ready to make  magic  together?